بهترین روغن برای پخت و پز و سرخ کردنی، روغنی است که دارای ویژگیهای زیر باشد و عبارتند از:
نقطه دود بالا: روغن با نقطه دود بالا در دمای بالا اکسید نمیشود و به غذا طعم نامطبوع نمیدهد. طعم خنثی: روغن با طعم خنثی، طعم غذا را تغییر نمیدهد. دارای اسیدهای چرب غیر اشباع بالا: روغن با اسیدهای چرب غیر اشباع بالا، برای سلامتی مفید است.روغنها یکی از مواد غذایی ضروری در پخت و پز هستند که برای تفت دادن، سرخ کردن، پختن و تهیه سالاد استفاده میشوند و نقش مهمی در سلامتی و کیفیت غذا دارد.
هم چنانچه در مقاله قبلی در مورد نحوه دفع روغن پخت و پز صحبت کردیم و گفتیم که علاوه از بهداشت و سلامت شخصی، باعث آلودگی زیست محیطی نیز میشوند و باید به طرز صحیحی دفع شوند که میتوانید آن مقاله را نیز با کلیک رو عنوان مقاله مطالعه کنید.
روغنهای مناسب برای سرخ کردن و پخت و پز یکی از ویژگیهای غذای سبک است که مخصوصا برای شام باید در نظر گرفت که این مورد را نیز در مقالهای با عنوان ویژگیهای غذای سبک چیست بررسی کردیم که با کلیک رو عنوان آن میتوانید این مقاله را ن…